Alfaomega Art – 11 premii la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii “Tinereţe fara Bătrîneţe” 30 iunie 2012 de Nicolae SAVA - Ziarul Ceahlaul

30.06.2012 13:30


La a VI-a editie a Festivalului National de Teatru pentru copii “Tinereţe fără Bătrîneţe”, după o competiţie foarte stransă în care au concurat trupe din Bucureşti , Suceava , Bacău, Arad şi Neamţ, actorii trupei de teatru “Alfaomega Art” au demonstrat că sînt printre cei mai buni. Cele 11 premii cîştigate în acest festival încheie o stagiune plină de succese. “Am cîştigat în trei luni 32 de premii în 5 festivaluri naţionale şi un festival internaţional. A fost un maraton teatral competitiv care ne-a ambiţionat să fim din ce în ce mai buni, iar profesionalismul, disciplina , dăruirea şi dragostea pentru teatru ne-au ajutat să fim în frunte. Să nu-i uităm pe parinţii acestor copii care ne-au fost mereu alături şi cărora le aducem multe mulţumiri”. ne-a spus coordonatoarea trupei, Gina Gulai, actriţă a Teatrului Tineretului.

Amintim premiile cîştigate de acesti copii talentati: la ARTA DRAMATICA INDIVIDUAL, Premiul special al juriului – Andrei Marc,  Locul I – Teodor Gheorghieş, Locul I – Florin Herghea, Locul I – Catrinel Vişan,  Locul I – Claudiu Ladan, Locul I şi Placheta Festivalului – Alexandra Lupu. La SCENETE: Locul I şi Premiul Special pentru sceneta “Pomul care face ciori”, cu Teodor Gheorghieş şi Andrei Marc, regia Gina Gulai, Premiul special pentru interpretare – Teodor Gheorghieş. La ARTA DRAMATICă GRUP: Locul I şi Placheta Festivalului pentru spectacolul “D’ale lui Caragiale” cu Ecaterina Petruca, Catrinel Vişan , Alexandra Lupu, Bogdan Ciurezu, Claudiu Ladan , Florin Herghea, regia Gina Gulai, Premiul special pentru interpretare – Bogdan Ciurezu, Premiul special pentru interpretare – Claudiu Ladan. Să le dorim o vacanţă însorita şi frumoasă tuturor şi le  dăm întîlnire, la toamnă, pe scena Teatrului.

Alexandra Lupu, admisă la Tabăra de film
30 iunie 2012
de Nicolae SAVA

Alexandra Lupu din trupa de teatru Alfaomega Art (coordonată de actriţa Gina Gulai) a primit vestea mult aşteptată că a luat castingul pentru proiectul semnat de casa de productie Dream Media Production Group în cadrul celei de-a doua ediţii a “Taberei de Film”. Tabăra de film este un program ce se adresează în principal tinerilor care au ca pasiune cinematografia, oferind acestora şansa de a-şi fructifica talentul, să îi ajute să paşeasca la un nivel superior în domeniul filmului. “Tabăra de film este un proiect în care credem, mai ales pentru că ne propunem să le oferim participanţilor o vi­ziune mult mai clară asupra a ceea ce înseamnă producţia de film. Practic, le oferim acestora şansa de a juca într-un film ce va fi distribuit în cinematografe şi prezentat la festivaluri de film naţionale şi internaţionale. Vorbim, deci, nu doar de şansa de a se face remarcaţi, ci implicit şi de o contribuţie la dezvoltarea lor din punct de vedere spiritual şi intelectual” a declarat producătorul general Bogdan Alexe.

Etapa de filmare se desfăşoară în perioada 22 iulie – 10 august în 3 locaţii Moeciu, Bucuresti, Craiova.